CAN SALVA CASA RURAL RESTAURANT a l’EMPORDÀ (COSTA BRAVA)

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
un espai diferent pels teus sopars d'Empresa, trobades d'amics...
La Casa
La primera construcció d’aquest edifici es remunta varis segles enrere, quan es destinava a taverna. Durant el segle XX va patir múltiples ampliacions arribant a ser un espai central del poble on s’hi trobava la botiga, el forn de pa, el cafè, el cine-sala de ball, un molí d’oli i una bodega.
La nostra família la va comprar l’any 1974 i el 2003 vàrem començar les reformes per adaptar-la com a casa rural.
També hem realitzat reformes a la planta baixa per adaptar una part de l’espai a l’elaboració de conserves de la nostra explotació agrícola.
Actualment, la casa consta de sis habitacions, totes amb bany, aire condicionat, calefacció i connexió wi-fi. A la sala comunitària és on oferim els esmorzars de pagès i sopars, el·laborats majoritàriament amb productes propis i de proximitat, i a on les tertúlies agafen força.

























QUI SOM
Som una família de pagesos enamorada de l’Empordà, orgullosos de què els nostres hostes puguin gaudir tant com nosaltres de la nostra cultura, història, natura, gastronomia,…
Contents d’estar al vostre servei i atendre a tothom que vingui amb hospitalitat i diàleg.

LES HABITACIONS:
6 habitacions tematiques: Humilitat, Amor, Responsabilitat, Coratge, Proposit i Confiança

La sala comunitaria “unió”, és on es poden fer sopars. Preus a partir de 15 €, sopars empresa, sopars familiars. Amb l’opció de poder quedar-se a dormir.

Confeccionem el menú que més s'adapti a les teves necessitats, t'oferim el nostre espai per les teves trobades, t'organitzem activitats per fer en grup,...
truca'ns i t'informarem.
BioSalva SCP 
C/ Tramuntana, 4
17474 Torroella de Fluvià

 

T 972 520 823
M 636 327 439



Coordenades GPS:
Latitud: 42°10′ 31″ Nord
Longitud: 3° 2′ 23″ Eest
Comments