Cinema‎ > ‎

Estrenes Pel.lícules cines Figueres i Roses

Conviction, Betty Anne Waters

28 de nov. 2011, 14:23 publicada per Daniel Franquesa Olivares   [ actualitzat el 28 de nov. 2011, 14:46 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Betty Anne Waters
Per una causa justa
La protagonista de Milion Dolar Baby torna a les pantalles amb un personatge intens, una dona plena de determinació, disposada a tot per demostrar la innocència del seu germà, que és a la presó condemnat a cadena perpètua per un assassinat. Més que a la crònica fictícia d'una boxejadora que va protagonitzar a les ordres de Clint Eastwood, aquest nou treball de l'actriu recorda més aviat la Julia Roberts d'Erin Brockovich: una dona d'orígens humils que, malgrat les múltiples adversitats amb què es va trobant, lluita per aconseguir justícia. Un llarg camí que la porta a estudiar dret i a intentar contactar amb un conegut advocat de Nova York que lluita per revocar condemnes errònies utilitzant les proves d'ADN. Sam Rockell, com a germà empresonat injustament, acompanya Hilary Swank en un repartiment ple de secundaris coneguts i, en algun cas, de carrera artística en decadència: Juliette Lewis, Minnie Driver, Peter Gallagher i Melissa Leo. Darrere la càmera hi ha Tony Goldwyn, que sembla inspirar-se en el cinema independent, però no escapa de l'estil funcional que ha aplicat en les nombroses sèries televisives que ha realitzat.
Conviction, Betty Anne Waters. DRAMA 2011.EUA106 minuts.

Direcció: Tony Goldwyn.

Interprets: Hilary Swank, Sam Rockwell, Melissa Leo.

Argument: El 1983 Kenny Waters és condemnat a cadena perpètua per assassinat. Betty Anne, la seva germana és convençuda de la seva innocència i emprèn estudis per ser advocada i poder fer reobrir l'expedient.

Web: 

www.foxsearchlight.com

www.filmax.com

Crítica "Alt Empordà": a partir d'avui només apuntarem en aquest portal totes aquelles pel·licules visionades per nosaltres mateixos, avui l'he vista en video i m'he emocionat amb aquesta gran història, no té efectes, segurament no tenia gaire pressupost peró et fà sentir i avui que ja ho hem vist tot aixó no és fàcil. Apte per tots els públics la trovo molt recomenable per jovent problemàtic, germans malavinguts i altres causes perdudes, aquest llargmetratge et dona força i coratge davant l'adversitat i és un gran exemple del poder de l'amor fraternal i el poder de la perseverancia ara que el jovent costa tant de motivar i és rendeix amb facilitat.

El talp

4 de nov. 2011, 10:13 publicada per Daniel Franquesa Olivares   [ actualitzat el 4 de nov. 2011, 10:18 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
el talp
    Tomas Alfredson, director de “Déjame entrar”, ha adaptat la novel•la de John Le Carré “tinker, tailor, soldier, spy” aquí anomenada “El talp”, en el seu debut a Hollywood. Una història d’espionatge protagonitzada per Gary Oldman, Ralph Fiennes, Michael Fassbender, Colin Firth i Benedict Cumberbatch (el Sherlock de Moffat-Gattis).
    Sembla que l’acord entre la Generalitat i les “majors” de Hollywood està funcionant perquè cada cop ens arriben abans els materials doblats en català, per una estrena que s'espera el 23 de desembre. La prova, aquest tràiler:

Código fuente

15 d’abr. 2011, 4:42 publicada per Sergi Franquesa Olivares   [ actualitzat el 15 d’abr. 2011, 4:49 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Estats Units-França, Gènere: Thriller. Direcció: Duncan Jones. Interprets: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan.

Argument: Un heroi de guerra és enviat a través del temps, durant 8 minuts, per intentar evitar que esclati una bomba allotjada en un tren en direcció a Chicago. Tindrà diverses oportunitats per evitar el desastre mentre descobreix la importància de la seva missió.

Justin Bieber. Never Say Never

15 d’abr. 2011, 3:47 publicada per Sergi Franquesa Olivares   [ actualitzat el 15 d’abr. 2011, 4:41 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
EUA, 105' Gènere: Biopic. Direcció: Jon Chu. Interprets: Justin Bieber.
Argument: La història real de Justin Bieber i el recorregut increïble d'aquest artista que va començar tocant al carrer i que en poc temps va passar a omplir el Madison Square Garden amb els seus concerts.

Sin límites

8 d’abr. 2011, 1:22 publicada per Sergi Franquesa Olivares   [ actualitzat el 8 d’abr. 2011, 1:28 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
EUA, 105' Gènere: Thriller. Direcció: Neil Burger. Interprets: Bradley Cooper, Robert De Niro.

Argument: Eddie Morra és un aspirant a escriptor que pateix de bloqueig crònic, però la seva vida fa un tomb quan un vell amic fa conèixer l'NZT, un medicament revolucionari que li permet aprofitar tot el seu potencial.

La legión del águila

8 d’abr. 2011, 1:00 publicada per Sergi Franquesa Olivares   [ actualitzat el 8 d’abr. 2011, 1:21 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Estats Units-Gran Bretanya, 114' Gènere: Acció. Direcció: Kevin Macdonald. Interprets: Channing Tatum, Jamie Bell.

Argument: Any 140 dC, vint anys després de la inexplicable desaparició dels cinc mil homes i l'emblema d'or, l'àguila, de la Novena Legió, a les muntanyes d'Escòcia, el jove centurió Marcus Aquila arriba des de Roma per resoldre el misteri i netejar la reputació del seu pare, el comandant de la Novena Legió.

¿Para qué sirve un oso?

5 d’abr. 2011, 9:08 publicada per Sergi Franquesa Olivares   [ actualitzat el 5 d’abr. 2011, 9:17 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Espanya,
90' Gènere: Comèdia. Direcció: Tom Fernández. Interprets: Javier Cámara, Gonzalo de Castro, Emma Suárez.

Argument: Alejandro i Guillermo són dos germans que han dedicat la seva vida a la ciència. Guillermo és un biòleg que ha perdut la fe. Alejandro és un zoòleg que només té fe. Tots dos germans han passat tant temps tractant de salvar el planeta que s'han oblidat d'allò més important: fer-ho junts.

Invasión a la Tierra

5 d’abr. 2011, 8:54 publicada per Sergi Franquesa Olivares   [ actualitzat el 5 d’abr. 2011, 9:08 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
EUA,
116' Gènere: Acció. Direcció: Jonathan Liebesman. Interprets: Aaron Eckhart.

Argument: Al camp Pendleton, una base militar situada a prop de Los Angeles, un grup de "marines" ha de respondre immediatament a un dels nombrosos atacs que afecten el litoral.

Sucker punch

25 de març 2011, 4:00 publicada per Sergi Franquesa Olivares   [ actualitzat el 25 de març 2011, 4:21 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Estats Units-Alemanya, Gènere: Fantàstic. Direcció: Zack Snyder. Interprets: Emily Browning.

Argument: Narra la història d'una jove que és internada en una institució mental, ja que el seu padrastre està obstinat que sigui sotmesa a una lobotomia. Al costat de les seves companyes del centre, crea una realitat alternativa que li permet planejar la seva fugida del centre.

Encontrarás dragones

25 de març 2011, 3:50 publicada per Sergi Franquesa Olivares   [ actualitzat el 25 de març 2011, 3:57 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
EUA-Argentina-Espanya, 117' Gènere: Drama. Direcció: Roland Joffé. Interprets: Wes Bentley, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Charlie Cox.

Argument: Se centra en la investigació que Robert, un periodista, està realitzant sobre una sèrie de fets esdevinguts durant la Guerra Civil espanyola que van tenir com a protagonistes el seu propi pare i un jove sacerdot, Jose María Escrivá de Balaguer.

1-10 of 79