Conviction, Betty Anne Waters

28 de nov. 2011, 14:23 publicada per Daniel Franquesa Olivares   [ actualitzat el 28 de nov. 2011, 14:46 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Betty Anne Waters
Per una causa justa
La protagonista de Milion Dolar Baby torna a les pantalles amb un personatge intens, una dona plena de determinació, disposada a tot per demostrar la innocència del seu germà, que és a la presó condemnat a cadena perpètua per un assassinat. Més que a la crònica fictícia d'una boxejadora que va protagonitzar a les ordres de Clint Eastwood, aquest nou treball de l'actriu recorda més aviat la Julia Roberts d'Erin Brockovich: una dona d'orígens humils que, malgrat les múltiples adversitats amb què es va trobant, lluita per aconseguir justícia. Un llarg camí que la porta a estudiar dret i a intentar contactar amb un conegut advocat de Nova York que lluita per revocar condemnes errònies utilitzant les proves d'ADN. Sam Rockell, com a germà empresonat injustament, acompanya Hilary Swank en un repartiment ple de secundaris coneguts i, en algun cas, de carrera artística en decadència: Juliette Lewis, Minnie Driver, Peter Gallagher i Melissa Leo. Darrere la càmera hi ha Tony Goldwyn, que sembla inspirar-se en el cinema independent, però no escapa de l'estil funcional que ha aplicat en les nombroses sèries televisives que ha realitzat.
Conviction, Betty Anne Waters. DRAMA 2011.EUA106 minuts.

Direcció: Tony Goldwyn.

Interprets: Hilary Swank, Sam Rockwell, Melissa Leo.

Argument: El 1983 Kenny Waters és condemnat a cadena perpètua per assassinat. Betty Anne, la seva germana és convençuda de la seva innocència i emprèn estudis per ser advocada i poder fer reobrir l'expedient.

Web: 

www.foxsearchlight.com

www.filmax.com

Crítica "Alt Empordà": a partir d'avui només apuntarem en aquest portal totes aquelles pel·licules visionades per nosaltres mateixos, avui l'he vista en video i m'he emocionat amb aquesta gran història, no té efectes, segurament no tenia gaire pressupost peró et fà sentir i avui que ja ho hem vist tot aixó no és fàcil. Apte per tots els públics la trovo molt recomenable per jovent problemàtic, germans malavinguts i altres causes perdudes, aquest llargmetratge et dona força i coratge davant l'adversitat i és un gran exemple del poder de l'amor fraternal i el poder de la perseverancia ara que el jovent costa tant de motivar i és rendeix amb facilitat.
Comments