Juanjo Ballestá és el Timbaler del Bruc al cinema

21 de des. 2010, 6:18 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 21 de des. 2010, 6:35 ]
La llegenda del timbaler del Bruc arriba al cinema de la mà de Tv3, dirigida per Daniel Benmajor i amb Juan José Ballesta, Santi Millán i Àstrid Bergés com a protagonistes. El film es roda en català.
És tracta d'una producció històrica i d'aventures que s'està rodant ara mateix sota les ordres de Daniel Benmajor, que fa poc ha estrenat Paintball als cinemes catalans. Per a aquest film, Juan José Ballesta (El bola, Cabeza de perro, Planta 4ª, Ladrones) ha après a parlar en català per interpretar el timbaler del Bruc.

Mira'n les primeres imatges.

A partir d'un guió original de Jordi Gasull i Patxi Amezcua, el film s'està rodant en els escenaris naturals de Montserrat i els seus voltants.

SINOPSI
Montserrat, juny de 1808. El camp de batalla és ple de soldats francesos ferits; per primer cop, l'exèrcit de Napoleó ha estat vençut i es comenta que la derrota l'ha provocat, a partir del so del seu tambor, un sol home, el jove Joan Casellas (20), a qui anomenen "Bruc". Un grup de soldats francesos, dirigits pel seu capità, Maraval, assalta el poble del jove timbaler amb ànims de venjança. Maraval i els seus homes saquegen el poble i vvan fins a casa de Bruc. Hi maten els pares del noi i després tallen el cap al seu germà creient que el jovenet és Bruc. Els francesos s'adonen de l'error i es llancen a la persecució de Bruc.Comments