Construcció‎ > ‎

Obres Cantallops

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat


OBRES CANTALLOPS, S.L. empresa creada l’any 1965.

Obres Cantallops, s.l., situada a la població de Cantallops, dedicada a la construcció, va ser fundada l’any 1965 per Andrés Navarrete Pascual. 
L’any 1991 va canviar el tipus de societat i va deixar de ser persona física per convertir-se en societat limitada a causa del relleu generacional de l’entrada a l’empresa dels fills, Eloi i Lourdes Navarrete Peix, que son qui actualment porten l’administració. 

Des del seu inici fins al dia d’avui, la nostra activitat ha estat centrada en la construcció de tot tipus d’habitatges, així com també comptem amb una llarga experiència en la rehabilitació d’espais rústics. 

El fet de ser una empresa familiar ens permet tenir un tracte més proper amb el client, per la qual cosa contem amb clients de fa mes de quaranta anys. A comptem amb una plantilla estable, cosa que ens ajuda a mantenir una qualitat en el treball. 

Les nostres perspectives actuals son bàsicament consolidar-nos dins el nostre sector tot oferint un treball de qualitat com hem fet al llarg d’aquests anys. Les perspectives i objectius son treballar amb regularitat, qualitat, seguretat i professionalitat, adaptant-nos als nous materials, sistemes de construcció i a les necessitats del mercat.


SERVEIS:
Ofereix solucions que s'adapten a les demandes més exigents dels seus clients. Per això, la nostra cartera de serveis ofereix solucions per a qualsevol tipus de projecte en l'àmbit de la construcció i les infraestructures. 

La companyia està integrada per un equip de professionals que ofereix solucions eficaces en diferents àmbits de l'activitat constructora: 

EDIFICACIÓ 
OBRA PÚBLICA 
OBRA CIVIL 
REFORMES 


NOU SERVEI: MICROCIMENT Aplicacions de microciment en paraments verticals i horitzontals.
En paviment continu, i sense juntes.
Ideal per tot tipus de reformes en habitatges, evita l'enderroc de les pavimentacions existents.
Son estructures de metall laminat en fred, que gràcies a aquest tipus de tecnologia que utilitzen dels ingeniers de Glasgow, poden ajudar-nos a dissenyar el millor tipus de construcció i que sigui totalment segura i resistent. certificació ISO 9001:2000
Obres Cantallops, S.L. 
C/ St. Climent, 15. 17708 Cantallops

 

T 972 554 933
M 607 509 960


Comments