Empreses


Càmping Rubina Resort Empuriabrava

17 d’oct. 2011, 13:02 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 17 d’oct. 2011, 13:03 ]

Càmping de primera categoria al costat d' Empuriabrava i en el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Estem situats a 300 m de la Platja de la Rubina, una platja de sorra fina ideal pels nens. A 500 m hi ha el centre comercial d'Empuriabrava, amb supermercats, restaurants i botigues.

Operdata Protecció de dades a Figueres

10 de gen. 2011, 13:50 publicada per Alt Empordà

Adaptación a la LOPD
El cumplimiento de la ley de protección de datos requiere que se realicen una serie de servicios que detallamos a continuación:

1.- Estudio jurídico técnico del estado de la empresa en relación a la protección de datos. 

2.- Identificación, clasificación y alta de ficheros en la Agencia de Protección de Datos (APD).

Reformas y Mantenimiento David Lopez

29 de des. 2010, 7:02 publicada per Alt Empordà

Albañileria - Jardineria - Piscinas

Restaurant Japonès Sakura a Figueres

23 de des. 2010, 12:36 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 25 de des. 2010, 9:29 ]

Buffet lliure giratori amb mès de 100 plats variats.
Tenim sushi per emportar.
Obert tot l'any.Tipsa Paqueteria i Missatgeria Figueres

23 de des. 2010, 7:50 publicada per Alt Empordà

NOS ADAPTAMOS A LAS NECESIDADES DE SU EMPPRESA CON UN SERVICIO PERSONALIZADO.

Neox 26 reformes

22 de des. 2010, 8:42 publicada per Alt Empordà

Neox26 és una empresa jove, fundada fa quatre anys, durant els quals ha aconseguit consolidar-se i posicionar-se en el mercat oferint un servei professional i de gran qualitat, adaptant-se i complint amb tots els requisits legals i administratius.


Ajuntament i sectors econòmics posen les bases per a la creació del Parc Tecnològic de Figueres

22 de des. 2010, 6:48 publicada per Alt Empordà

Representants de l’Ajuntament, Consell Comarcal, Xarxa Mediambiental de l’àrea urbana de Figueres, Cambra de Comerç de Girona, Federació Alt Empordanesa d’Empresaris, Cercle EURAM i l’empresa LEITAT han sumat esforços per a la creació del Parc Tecnològic de Figueres. La seva entitat promotora estarà formada per tots aquests representants i neix sota el nom de Comunitat de desenvolupament i innovació mediambiental de l’Empordà (CODIM).

Un dels objectius comuns, tractats en la trobada prèvia celebrada la setmana passada, és que a diferència d’altres parcs tecnològics del país, a Figueres no es limitarà a la creació d’un polígon industrial sinó que la ciutat, la comarca i els agents econòmics s’involucren per convertir-lo en una important i veritable activitat econòmica de futur.

Amb la satisfacció de comprovar la implicació de totes les parts, el regidor de Medi Ambient, Richard Elelman, explica que “hem arribat a l’acord de treballar de forma igual en un projecte mirall de la necessitat de la regió per a una diversificació de l’activitat econòmica que, sense menystenir el turisme o el comerç, vol convertir-se en una nova font de creació de riquesa”.

El CODIM es constituirà legalment el proper mes de febrer, moment en què els seus membres treballaran per consolidar els recursos econòmics i crear-hi un òrgan administratiu.

Tradumots Traduccions i Interpretació a Figueres (Girona)

21 de des. 2010, 8:08 publicada per Alt Empordà

QUALITAT en el servei que us oferim. Treballem aplicant els criteris de la norma UNE-EN 15038:2006, que certifica la qualitat del procés de traducció.
RAPIDESA a l'hora d'actuar. Sabem que la majoria de vegades les vostres traduccions són urgents. Se us acaba el termini de presentació de la documentació, etc. Des de Tradumots intentem adaptar-nos a les vostres necessitats d'entrega.
CONFIDENCIALITAT en el tractament de la informació i la documentació. La protecció de les vostres dades és una prioritat per a nosaltres. Treballem d'acord amb el que disposa la Llei orgànica de protecció de dades 15/1999 i, a banda, signem contractes de confidencialitat amb els nostres clients i proveïdors per garantir la seguretat de la informació dels vostres arxius.

CAN SALVA CASA RURAL RESTAURANT a l’EMPORDÀ (COSTA BRAVA)

13 de des. 2010, 7:16 publicada per Alt Empordà


Confeccionem el menú que més s'adapti a les teves necessitats, t'oferim el nostre espai per les teves trobades, t'organitzem activitats per fer en grup,...
truca'ns i t'informarem.

Web Grafic serveis de posicionament al Google

12 de des. 2010, 14:04 publicada per Alt Empordà

Dirigit a professionals i empresaris que vulguin esprémer les possibilitats de Google per posicionar la seva  empresa de forma eficaç sense costos externs.

1-10 of 19