Empreses‎ > ‎Automoció‎ > ‎Tallers‎ > ‎

Auto Taller Juanola Figueres

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Servei qualificat i tracte de confiança. Especialistes en BMW.
El taller, de Lluís Juanola, adherit al servei multimarca Eurotaller i especialitzat en BMW i d’altres vehicles d’alta gamma, realça “l’eficàcia, la responsabilitat, l’assessorament i la paraula”, com a eixos de la seva filosofia de treball. 
Figueres – Reconeguts des de la seva fundació –el 1992- per un servei personalitzat, qualificat, un assessorament de confiança i una especial atenció i dedicació al client, l’Auto Taller Juanola, de Lluís Juanola, manté ferma la seva proposta d’automoció de mecànica, electricitat i pneumàtics. El taller, especialitzat en vehicles d’alta gamma i, sobretot, de la marca BMW –amb servei multimarca Eurotaller- s’alça des de 1999 a la nau del carrer Garrigàs de Figueres –al recinte Firal-, amb gairebé 1.400 metres quadrats d’instal•lacions. Tant Lluís Juanola com la seva filla Maite –encarregada de l’adminstració i que es va incorporar al negoci el 1992- han convertit la seva feina habitual al taller “en una part de la nostra vida”. 
    Juanola, que acumula més de vint anys d’experiència en el sector –el 1989 va engegar un altre taller, però no en solitari, com en l’actualitat, té molt clar que la filosofia de l’empresa no ha de ser cap altra que “l’eficàcia, la responsabilitat, l’assessorament i la paraula. Molts dels nostres clients ens deixen el seu vehicle amb tota confiança, sense demanar-nos cap pressupost previ pel que s’hi hagi de fer. Tot això significa molt. Són molts anys de treballar bé, d’assessorar el client, de tenir-hi confiança, de mostrar-li tot el que s’ha fet al seu vehicle... Considerem que la millor publicitat és la que els donen els nostres clients dia a dia mentre parlen bé de nosaltres”. 
    Amb aquestes premisses, traçar les directrius a seguir és fa més senzill: “En un taller mecànic no hi ha de regnar el desordre. El nostre es caracteritza per l’ordre, la netedat i l’organització, per facilitar la feina dia a dia. A més, gestionem correctament tots els nostres residus, disposem d’estoc de material de recanvi, verifiquem els preus dels materials i informem al client... Però no ens oblidem de seguir l’evolució dels vehicles, formant-nos adequadament, actualitzar la nostra maquinària i ens assessorem, recordant sempre que la nostra responsabilitat és un ofici”, reflexiona Lluís Juanola.
CONTACTE:
c/ Garrigàs nº 13 
17600 Figueres (Girona) 
Tel.972 505 555 
Fax.972 670 470 


Dilluns a Divendres 
8h a 13h - 15h a 20h

RED EUROTALLER
RED EUROTALLER 
Servei multimarca

Comments