Empreses‎ > ‎Traduccions‎ > ‎

Tradumots Traduccions i Interpretació a Figueres (Girona)

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Empresa de serveis de traducció i interpretació

Tradumots.-  Serveis de Traducció i Interpretació és una empresa de serveis de traducció, interpretació i assessorament lingüístic dirigida per una traductora jurada amb anys d’experiència en el sector.

El nostre equip està format per traductors, intèrprets, filòlegs, periodistes i altres professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en el sector. Els professionals de Tradumots només tradueixen i corregeixen textos a/en la seva llengua materna per garantir així la qualitat dels nostres serveis.

Les nostres traduccions, d'acord amb la nostra política de qualitat, sempre són 
revisades per un segon traductor, que actua com a revisor, i que té les mateixes competències que el primer, per poder assegurar així la màxima qualitat als nostres clients. Així mateix, per assegurar la qualitat del producte final, els professionals de l'equip estan especialitzats en diferents àmbits (jurídic, administratiu, cientificotècnic, econòmic, mèdic, etc.).

EN TRES MOTS:

QUALITAT en el servei que us oferim. Treballem aplicant els criteris de la norma UNE-EN 15038:2006, que certifica la qualitat del procés de traducció.

RAPIDESA a l'hora d'actuar. Sabem que la majoria de vegades les vostres traduccions són urgents. Se us acaba el termini de presentació de la documentació, etc. Des de Tradumots intentem adaptar-nos a les vostres necessitats d'entrega.

CONFIDENCIALITAT en el tractament de la informació i la documentació. La protecció de les vostres dades és una prioritat per a nosaltres. Treballem d'acord amb el que disposa la Llei orgànica de protecció de dades 15/1999 i, a banda, signem contractes de confidencialitat amb els nostres clients i proveïdors per garantir la seguretat de la informació dels vostres arxius.

Tradumots pretén donar resposta a les necessitats que genera el món globalitzat contemporani. És per això que oferim traduccions, interpretacions, correccions i assessorament lingüístic a i en         TOTS ELS IDIOMES des de l'anglès fins al coreà o el vietnamita, passant pel francès, l'alemany, el finès, etc. Els serveis que els hi oferim son:

- Traducció
- Traducció jurada
- Correcció i revisió lingüística
- Interpretació
- Interpretació jurada
- Localització
- Transcripció i locució
- Assessorament terminològic
- Serveis de consultoria
- Internacionalització
- Serveis complementaris [DTP]

TRADUMOTS S.L.

C/ Sant Esteve, 7 7è. 17600 Figueres


 

Tel. (+34) 972 671 042
Fax (+34) 972 678 772
M. (+34) 681 100 490Horari 
de dilluns a divendres 8 a 19 h

Empresa associada a
 

Comments