En Salvi ja te la foto a Madrid!

18 de gen. 2011, 15:54 publicada per Alt Empordà
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
L’Alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell,s’entrevista amb el responsable del gabinet de la Ministra Rosa Aguilar (Costes).
Aquest matí en seu ministerial, l’assessor de relacions amb les administracions de la ministra Aguilar ha mantingut una entrevista amb l’Alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, per recollir de primera mà les inquietuds de tot el municipi en relació amb l’atermenament d’Empuriabrava i la conseqüent aplicació de la Llei de Costes.

La trobada entre el batlle i l’assessor és fruit de la pressió que l’Ajuntament ha exercit darrerament sobre el Ministeri, especialment després que Costes donés a conèixer la resolució sobre l’atermenament d’Empuriabrava.

L’assessor de Rosa Aguilar ha escoltat amb atenció les paraules de l’Alcalde i s’ha mostrat sorprès per la magnitud de l’afectació de l’atermenament sobre Empuriabrava. Per aquest motiu s’ha compromès, fermament i el més aviat possible, a visitar personalment la nostra marina residencial i avaluar in situ la situació.

L’Alcalde valora positivament la trobada i espera que es portin a la pràctica els compromisos adoptats. “Hem de celebrar aquest primer contacte perquè estem transmetent la preocupació dels nostres veïns al personal de confiança de la mateixa ministra, de fet no descartem que durant aquests dies, en aquest viatge a Madrid, puguem contactar amb ella per abordar aquesta problemàtica”, explica l’Alcalde, Salvi Güell.

Paral·lelament durant l’entrevista també s’han tractat altres temes d’interès municipal com el futur més immediat del passeig marítim i el projecte de recuperació de la platja de la Rubina que tants anys fa que està pendent d’executar-se.

Properament l’Ajuntament de Castelló d’Empúries espera rebre resposta sobre els temes plantejats en el dia d’avui, especialment pel que fa a la problemàtica de l’atermenament dels d’Empuriabrava.

D’altra banda l’Ajuntament també contactarà amb els nous responsables del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

font: girona notícies
Comments