Eròtic‎ > ‎Notícies Eròtiques‎ > ‎

Berlusconi diu que ningú li pot impedir fer festes eròtiques

15 de des. 2010, 7:54 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 8 de gen. 2011, 3:10 ]
“Estimo la vida”, es justifica el primer ministre
Admet que va intercedir per una menor que va anar a un dels seus saraus
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
El bunga-bunga comença a fer mal a Silvio Berlusconi. El primer ministre italià va admetre ahir haver intercedit davant la policia a favor d'una marroquina de 17 anys que es diu Karima, però que es fa anomenar Ruby Rubacuori (robacors). La noia ha dit a la justícia, segons filtracions a la premsa, que al març va participar en una festa eròtica –batejada com a bunga-bunga– a la casa del polític a Milà. Berlusconi ha qualificat de “porqueria mediàtica” els detalls de la vetllada revelats per la premsa, però ahir va admetre que, després dels escàndols de l'any passat, continua celebrant festes amb dones de bon veure: “Estimo la vida i estimo les dones. Ningú em podrà fer mai canviar l'estil de vida”, va dir. “Ningú m'impedirà passar de tant en tant alguna vetllada relaxada”, hi va afegir el primer ministre italià.

Les paraules de Berlusconi han reforçat les informacions d'alguns diaris en el sentit que la noia hauria sopat tres cops a casa seva. En una d'aquestes ocasions, hauria estat l'única vestida entre un veritable harem de dones soles amb el primer ministre, i després hauria estat “salvada” per ell d'una detenció policial.

Testimonis policials recorden com, la matinada del 28 de maig, Berlusconi va telefonar a una comissaria a Milà on ella estava detinguda per indocumentada i una denúncia per furt. Il Cavaliere hauria mentit assegurant que Ruby era “néta” del president egipci Mubarak. Ahir va explicar que “simplement” va comunicar que “hi havia una persona disposada a acollir” la noia. Es tractaria d'una exdentista del primer ministre.

Comments