Eròtic‎ > ‎Notícies Eròtiques‎ > ‎

Les fotos censurades de "Sálvame"

27 de gen. 2011, 4:01 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 27 de gen. 2011, 4:30 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Els col.laboradors de Telecinco protagonitzen una sessió de fotos eròtiques en la qual Víctor Sandoval i Valeri Pino surten com les seves mares els van portar al món. La cadena estudia si difondre'l o no
Que Sálvame hagi realitzat un calendari solidari no seria notícia - el programa AR i altres programes ho fan tots els anys- si no fos perquè la iniciativa ha tingut entre els seus resultats els nus integrals de dos dels col.laboradors -Víctor Sandoval i Valerio Pino -, un dels motius pels quals Telecinco hauria decidit no difondre, almenys per ara.

La idea inicial de la direcció de Sálvame era realitzar un calendari benèfic amb motiu del Nadal, en què la trentena de col.laboradors habituals del programa de Telecinco - Belén Esteban, Lydia Lozano, Kiko Hernández,etc- mostressin el seu costat més sexy. Els beneficis anirien destinats a la lluita contra la sida.

Les col.laboradores dones es van mostrar massa recatades
No obstant això, en la sessió de 15 hores realitzada pel fotògraf Juan Carlos Alonso, la majoria dels tertulians es van mostrar excessivament pudorosos a l'hora de desprendre's de roba i mostrar la seva faceta més seductora, especialment les dones, que van mostrar repar en posar de manera provocativa.

Víctor Sandoval i Valerio Pino van ensenyar "tot"
Els únics que van mostrar la seva total disposició a descobrir el seu costat més sexual, fins al punt d'arribar a realitzar sengles nus integrals, van ser Víctor Sandoval i Valerio Pino, que apareixen a les fotos com les seves mares els van portar al món.

El resultat final és una sèrie de fotografies artístiques, totes elles en blanc i negre amb els detalls més provocatius en vermell, però d'allò més dispars en els que fa al seu contingut. Els posats van des de la provocació més extrema de Víctor Sandoval i Valerio Pino al pudor més absolut per part de la resta de tertulians, sobretot elles.

Telecinco aparca la seva difusió i es planteja emetre el 'making of'
Un resultat irregular que no sembla haver convençut a Telecinco i La Fàbrica de la Tele. No era la idea inicial que cadena i productora tenien en ment, de manera que han aparcat per ara la seva difusió i s'estan plantejant oferir tansols un reportatge amb el 'making of' del calendari durant el programa.
Comments