Eròtic‎ > ‎Notícies Eròtiques‎ > ‎

10 raons científiques que demostren que FER L'AMOR va bé per la salut

21 de gen. 2011, 20:00 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 21 de gen. 2011, 20:17 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
De vegades hem sentit a dir que fer l'amor és saludable. Però potser no coneixes exactament com millora la teva salut després d'haver compartit una estona de sexe i plaer amb la teva parella. Fer l'amor és una de les pràctiques més saludables que existeixen. T'ho expliquem!
1. Antiestressant
Fer l'amor redueix la pressió sanguínia i relaxa la ment, de manera que t'elimina l'estrès i qualsevol altre tipus d'atabalament.

2. Analgèsic
El sexe és un analgèsic excel·lent ja que elimina els dolors, eleva els percentatges d'oxitocina i l'endorfina, substàncies que fan minvar les sensacions de dolor.


3. Crema greixos
És l'exercici més gustós per cremar greixos. Cada 30 minuts de sexe s'eliminen 85 calories!

4. Anticossos
Si estàs baix de defenses, tenir sexe pot ser la millor opció (Alerta! Sempre i quan la teva parella no tingui cap malaltia de transmissió sexual), ja que augmenta la inmunoglobulina, encarregada de prevenir infeccions, constipats i grips.

5. El teu cor funcionarà millor!
Millora la pressió sanguínia i permet que flueixi amb facilitat, de manera que es redueix el risc de patir atacs de cor.
6. Millora l'autoestima
Millora de forma important l'autoestima de qui practica el sexe, ja que genera un sentit de confiança i atracció cap a l'altre.


7. Controla la menopausa
Una dona en plena menopausa presenta diversos trastorns, com l'angoixa o la depressió, i al gaudir de la sexualitat es produeix més oxcitocina que ajuda a augmentar la seguretat i la generositat de la dona.

8. Lluita contra el càncer de pròstata
Per l'home, la pràctica sexual és importantíssima, no només per la banda afectiva i sensorial, sinó per la salut de la pròstata. Segons la Societat Mèdica Americana si un home té 21 ejaculacions cada mes, redueix considerablement el risc de contreure càncer de pròstata.

9. Somnífer natural
Per a tots aquells que els costa adormir-se, tenir un orgasme ajuda a alliberar oxitocina, que ajuda i afavoreix a agafar son. Ideal per la gent que té insomni.


10. Gimnàs gratuït
El sexe no només funciona per a cremar greixos sinó també per enfortir aquelles zones toves que per més que aixequis peses no s'endureixen. Així que com feia Elvis... a moure la Pelvis! ;)Comments