Esports‎ > ‎Notícies Esports‎ > ‎

Posada de llarg del nou canal Esport3, que vol transmetre "la força de les teves emocions"

3 de febr. 2011, 11:08 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 3 de febr. 2011, 11:13 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
El nou canal Esport 3 ja és una realitat. Després d'uns mesos de funcionament en proves, s'ha fet la presentació oficial del canal d'esports de Televisió de Catalunya. En un acte al Museu Olímpic de Barcelona, s'han presentat les línies bàsiques del nou canal, que emetrà esports les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, aglutinant tota la programació esportiva de la casa, tant els programes com les transmissions. Dissabte, al Camp Nou, abans de començar el partit Barça-Atlètic de Madrid, hi haurà la festa que simbolitzarà la posada en marxa oficial del canal Esport3.

"Esport3 neix com una finestra oberta a l'esport català i també a l'esport global que interessa més als nostres teleespectadors, gràcies a la col·lecció de drets de què ja disposa TV3 i que ara podrem explotar d'una manera més completa. Un canal per compartir colors, alegries i emocions. Pensant en els joves i en els que sempre mantindran l'esperit jove. Amb els esports de sempre, amb l'esport espectacle, amb els nous esports, però també amb una concepció més oberta de l'esport." Aquest és, en paraules de Josep Maria Farràs, cap d'esports de TV3, la raó de ser del nou canal temàtic.

Programes, transmissions i tota l'actualitat
Un dels trets diferencials d'Esport3 seran els seus programes, ja plenament consolidats amb una llarga trajectòria al 33. Una proposta que permetrà aprofundir en l'actualitat del dia i en les grans competicions i fer monogràfics sobre els esports que desperten més passions entre els espectadors. Gràcies a formats com "Esport club", "Hat-trick", "Zona Champions", "Gol a gol" o "Tot l'esport", es podrà garantir un programa especial quan el Barça o l'Espanyol acabin un partit de Lliga, Copa o Champions.

Esport3 disposa d'una important col·lecció de drets que compartirà amb TV3, segons el cas. Futbol, bàsquet i motor, juntament amb l'esport català i l'esport espectacle, seran els principals eixos de la programació del nou canal d'esports. Algunes emissions seran exclusives de TV3, altres s'emetran simultàniament, i la resta formaran part de la graella d'Esport3.

La programació d'Esport3 estarà sempre atenta a les novetats d'última hora i connectarà amb aquelles compareixences que siguin d'interès, com les rodes de premsa del Barça ("Paraula de Pep"), de l'Espanyol o del Madrid, sortejos de competicions o presentació de jugadors i entrenadors.

Neix "Efectivament", l'espai d'opinió
El nou programa "Efectivament" (de dilluns a dijous, a les 23.15) és l'espai d'opinió i de debat d'Esport3, però també és el moment per saber les claus de la informació esportiva, amb Lluís Canut i els seus convidats i col·laboradors. S'emet cada nit, de dilluns a dijous, i, conjuntament amb "Tot l'esport", forma l'oferta més completa de televisió esportiva nocturna, amb opinió i informació.

Vida sana i aventura
Més enllà de les retransmissions i dels programes, la programació d'Esport3 apostarà per difondre els valors de la vida sana i l'esport per a tothom i per descobrir el plaer de l'aventura en totes les seves variants. Esport3 vol tenir en forma els seus espectadors i promourà sessions dirigides en l'espai "En forma", sobretot en les franges de primera hora del matí. També durant el matí i a mitja tarda, Esport3 apostarà pels millors documentals d'aire lliure i aventura per descobrir paratges increïbles a través de la pràctica esportiva.

Presència a la xarxa
Esport3 comença des del principi amb una decidida vocació multiplataforma amb el naixement, també, del portal www.esport3.cat, que anirà agafant els trets bàsics del nou canal per incorporar-los a la xarxa. Els seus elements distintius seran retransmissions de primer nivell (Champions, Fórmula 1, Eurolliga, ACB...), rodes de premsa i presentacions en directe, el seguiment de l'actualitat esportiva i tota la informació relativa als programes de TV3 i Catalunya Ràdio. El portal www.esport3.cat és l'hereu de www.elsesports.cat, que va néixer l'any 2003.
Comments