Esports‎ > ‎Notícies Esports‎ > ‎

Presentació de la catorzena temporada del Club Bàsquet Escolàpies Figueres

10 de nov. 2010, 10:18 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 15 de març 2011, 3:23 ]

Aquest diumenge 7 de Novembre ha tingut lloc la presentació de la catorzena temporada del Club Bàsquet Escolàpies Figueres, temporada 2010-2011. El públic assistent que omplia el pavelló ha vist desfilar els 208 jugadors/res del Club i Escola de Bàsquet. 

Aquest any Ampa i Club presenten 42 jugadors d’Escola repartits en 4 equips, P5 femení i masculí, primer femení i masculí. L’Escola de Bàsquet coordinada per en Manel Compte i 4 jugadors del club fent tasques de monitors desenvolupa una part clau en el creixement del Club al que aporta molts jugadors cada any. 

El Club presenta 15 equips federats, inclosos 2 equips d’Escola que juguen competicions pre-mini com a part de la seu desenvolupament esportiu, per un total de 166 jugadors/res. Aquest any competeixen 7 equips femenins, 7 masculins i 1 Pre Mini Mixte, destaquem la distribució en 10 equips de promoció ( categories fins Cadet ) i 5 equips Júnior-Sènior. El Sr. Ramon Pastoret, President del Club, ha agraït la presència als assistents lloant la tasca de tot el Club en compaginar la pràctica de un esport competitiu amb la formació de jugadors/res i aportar valors complementaris a la seva educació. També ha manifestat l’agraïment al Consistori Local per l’esforç fet envers el Club, tan econòmicament com en la reforma dels vestidors del Pavelló però també els hi ha demanat que no es perdi de vista el dèficit arrossegat ni el manteniment adequat de les instal·lacions actuals.
L’acte ha començat a les 10 del matí i ha comptat amb la presència dels membres de la junta, equip tècnic, delegats i jugadors. Per part de l’Escola Paula Montal de Figueres hem comptat amb la presència del director Sr. Josep Vilanova que han encoratjat al club a continuar amb la seva tasca de formació tan humana com esportiva. Per part del consistori local hem comptat amb la presència del regidor d’esport Sr. Joaquim Ferrer, el Vicealcalde Sr. Francesc Canet i l’Il·lustríssim Alcalde de la ciutat Sr. Santi Vila. En el seu parlament, l’Alcalde de la vila ha agraït al Club la seva tasca i ens ha encoratjat a mantenir-la mentre el Govern Municipal treballa per millorar les instal·lacions. 
foto: Sènior Masculí 2010-2011

Un cop acabada la desfilada de tots els equips i les fotos de rigor, s’ha fet la foto global de tot el Club: Escola, equips federats, staff tècnic, delegats, col·laboradors i junta directiva. 

Tot seguit s’han disputat partits d’exhibició de l’Escola de Bàsquet, el moment més esperat per tots els familiars de la canalla, i el partit de temporada regular entre el Cadet Femení i el Cassanenc, club al que agraïm les facilitats donades per disputar el partit en diumenge i en hores tan avançades. Les vermelles, esperonades per unes grades plenes de públic han desplegat un bon joc especialment després del primer quart que les ha dut a una victòria clara i còmode. 

L’acte no s’hagués pogut dur a terme sense la col·laboració del personal de manteniment del Pavelló i Sonoritzacions Style Sound.


Comments