Gai i lèsbic‎ > ‎

Associació Homosexual de les Comarques Gironines


L'Associació FAR és un punt de trobada per a gais, lesbianes, transexuals i bisexuals, encara que no tanca la porta a qualsevol persona que vulgui formar-ne part independentment de la seva sexualitat.

Ens trobem de manera regular durant tot l'any, ja sigui d'una forma lúdica (sopars, sortides, excursions o viatges) o d'una altra més formativa (cursets, xerrades, tallers, etc).

Tot i que el nostre local es troba a Sant Feliu de Guíxols, procurem que els nostres actes no tinguin una situació geogràfica fixa. Algunes de les nostres activitats les duem a terme a Girona capital o a d'altres localitats de la costa, tot i que també estem oberts a propostes que es puguin fer desde qualsevol punt de les comarques gironines.

El nostre objectiu és oferir acolliment i assesorament a totes aquelles persones que ho demanin. 

Pretenem que el fet de tenir una sexualitat que no es correspongui amb la heterosexualitat socialment acceptada no constitueixi un problema per a ningú, que qualsevol persona que es consideri rebutjada, discriminada, o que simplement busqui a gent amb les mateixes afinitats, trobi a la nostra associació un lloc on se senti còmode, lliure i completament integrada.

Algún dia això serà possible no només en àmbits concrets, com la nostra associació, sinó a tot arreu.

També volem donar a conèixer una alternativa per a tota aquella gent que viu fora de l'àmbit associatiu de Girona o de Barcelona, i que pot trobar a la nostra associació un lloc més proper i més afí amb les seves necessitats.
c/ Sant Llorenç, 14 
17220 Sant Feliu de Guíxols

T 615 66 89 96

resposta@elfar.org

www.elfar.org
Comments