Alt Empordà‎ > ‎Solidaritat‎ > ‎

TOTS AMB L'ADRIÀ

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
DIUMENGE 27 DE FEBRER · Centre Cívic Les Forques, Vilafant
L’Adrià té cinc anys però té la força, la moral i l’empenta que qualsevol adult podria desitjar. L’Adrià diu que és del Barça, tot i que mai ha pogut practicar l’esport, l’Adrià és un noi especial.
Gràcies a això i a la seva família, ha lluitat i casi ha superat un càncer. Malauradament, però, la seva lluita no ha acabat, i és que quan semblava que havia vençut, que se n’havia sortit, n’ha desenvolupat un altre, un de molt especial, tan especial com ho és ell. Els metges expliquen, sorpresos, que aquest tipus de càncer és molt remot, de fet, només afecta a unes poques persones més en tot el món. Mentrestant, ell somriu, pensant en el dia que pugui imitar als seus ídols corrent rere una pilota, o el dia que pugui aprendre a anar amb bicicleta i seguir a la colla de nois que ara només pot seguir amb la mirada des de la finestra de casa seva. 

Els ànims, com podem imaginar, estan baixos. Tot i que el cost directe del tractament està cobert per “l’associació contra el càncer” els costos indirectes del mateix semblen suposar una trava més a la intensa lluita de l’Adrià. Aquest cop, però, l’Adrià i els que el rodegen no lluiten sols. Aquest cop comptaran amb el suport i l’empenta que només nosaltres podem aportar. Ens necessiten com mai, i és ara quan nosaltres, amb un petit gest, podem col·laborar a que l’Adrià pugui tornar a ser un nen de cinc anys amb les preocupacions que un nen de la seva edat ha de tenir.

L’Adrià ens necessita. A ell no se li ha esborrat el somriure i no podem deixar que els costos indirectes que suposa el tractament a la seva família suposin un primer pas perquè se li esborri. Per això, el pròxim DIUMENGE 27 DE FEBRER se celebrarà un acte de suport solidari en el que el més important serà la força que donarà la nostra presència, això no es podrà comptar en diners.
L'APORTACIÓ ÉS DE 5 € QUE INCLOUEN EL DINAR I GAUDIR DE TOTS ELS ACTES D'AQUESTA AFABLE JORNADA.

ACTIVITATS: 
A PARTIR DE LES 11 H. TALLERS INFANTILS I ACTUACIÓ DEL MAC- KARLUS AMB L'ANIMACIÓ DELS XANQUERS DE L'ALBERA. 

ENTRAT EL MIGDIA "BOTIFARRADA" AMB MONGETES I, A CONTINUACIÓ, ACTUACIÓ DE LA CANTANT SABRINA DE LA TORRE I L'ACTUACIÓ DE BALL A CÀRREC DEL GIMNÀS LUDISPORT. A MÉS, HI HAURÀ SERVEI DE BAR ELS BENEFICIS DEL QUAL ANIRAN DESTINATS A LA MATEIXA CAUSA.

* HI HA PUNTS DE VENDA ANTICIPADA A:

>FIGUERES:

FARMÀCIA: CULLELL RIERA N. (Pl. de l'Ajuntament, 14)

BAR MUSEO

PIORROT

LLIBRERIA PAPERERIA "OLIVAR GRAN"

FLECA L'OLIVAR GRAN

PERRUQUERIA MARISOL ( Olivar Gran)

>VILAFANT:

BOTIGA DEL POBLE

NOVA FLECA

FRUITERIA QUATRE VENTS

BAR ROBLES ( Les Forques)

CARNISSERIA CAN TUBAU ( Les Forques)

BAR GALLEGO ( Les Forques)

>VILAMALLA

ESTABLIMENTS COLL

> VILANANT

CENTRE CÍVIC

* TAMBÉ ES PODRA ADQUIRIR EL MATEIX DIA EN EL CENTRE CÍVIC ON SE CELEBRA L'ACTE.

LA TEVA ASSISTÈNCIA ÉS IMPORTANT
Comments