Alt Empordà‎ > ‎Solidaritat‎ > ‎

Notícies Solidaritat

Figueres no prohibirà el circ amb animals

4 de des. 2011, 14:33 publicada per Daniel Franquesa Olivares   [ actualitzat el 4 de des. 2011, 14:38 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Animals
Anima Naturalis ha demanat la prohibició del circ amb animals a Figueres el dia que s'ha debatut el tema en el ple.

UN SUICIDI NECESSARI ????...

2 de des. 2011, 2:09 publicada per Daniel Franquesa Olivares   [ actualitzat el 2 de des. 2011, 2:12 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Kevin Carter i Kong Nyong
L'any 1993, el fotògraf sudafricà Kevin Carter va visitar la població sudanesa d'Ayod i va obtenir aquesta fotografia: un infant amb desnutrició severa, defallint, mentre un voltó espera, pacientment, que mori per poder-se'l menjar.

Amb aquesta fotografia va guanyar el Premi Pulitzer 1994, però li va sorgir quelcom inesperat: el New York Times i altres mitjans de comunicació van escometre ferotgement en contra d'ell, per haver fet la fotografia i haver intentat aprofitar-se de la situació en comptes d'intentar salvar la criatura.

Va ser tanta la pressió mediàtica i social sobre Kevin Carter que 4 mesos després es va suicidar.

Tanmateix, en l'afany d'obtenir una fotografia única i fer-se famós, no va mirar en detall la fotografia. Si ho hagués fet (vosaltres podeu fer-ho) hauria vist que aquesta criatura, en el braç dret, porta un braçalet amb la inscripció T3, en color blau, que correspon al programa de "l'Estació d'Alimentació de l'ONU" que en aquella zona estava atès per l'ONG francesa Metges del Món. Tenien la criatura controlada i ja s'estava recuperant de la desnutrició severa que patia.

L'infant, que s'anomenava Kong Nyong, no va morir aleshores, sinó 14 anys després i com conseqüència d'unes febres.

Kevin Carter només va demostrar ser un impulsiu... Impulsiu a l'hora de fer la foto i impulsiu a l'hora de pressuposar que el nen havia mort.

Joaquim Margarit

jm@empuriabravatotal.com

DINAR BENEFIC PER MALATS DE LEUCEMIA

22 de març 2011, 9:20 publicada per Alt Empordà

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
RUMBA TRAMUNTANA PARTICIPARÀ PER AJUDAR A LA ASSOCIACIÓ DE MALALTS DE LEUCEMIA, US DEMANEM A TOTS QUE VINGUEU I COL.LABOREM AMB AQUESTA CAUSA. ÉS FARÀ UN DINAR I DIFERENTS ACTUACIONS . MOLTES GRÀCIES

Domingo, 10 de abril 
13:00 - 16:00
PAVELLÓ MUNICIPAL DE FIGUERES

la festa infantil per l'Adrià va ser un èxit total

1 de març 2011, 2:50 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 1 de març 2011, 2:56 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat

Pau Gasol ja es soci de Soñar Despierto. I tú?

2 de febr. 2011, 9:17 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 2 de febr. 2011, 9:24 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Soñar Despierto continua creixent...

El famós jugador Espanyol de la NBA, Pau Gasol, des de fa més d'un any és Soci de la nostra Asociación Soñar Despierto. Cada vegada es sumen més personalitats, entitats, voluntaris i col·laboradors l'equip SD.

Col·labora amb nosaltres per crear més programes d'ayuda a la infancia més neccesitada.

Tu a què estàs esperant!!!

Inscriu-t'he ja en aquesta direcció:

http://www.sdespierto.es/formsocios.php

TV3 estrena ´Polseres vermelles´

25 de gen. 2011, 1:55 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 25 de gen. 2011, 2:05 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Mostra com és la vida de sis joves d'entre 8 i 17 anys que estan ingressats en un hospital
La nova sèrie de ficció de Televisió de Catalunya, 'Polseres vermelles', s'emetrà durant tretze setmanes a TV3, mostrant com és la vida de sis joves d'entre vuit i disset anys que, per motius diversos, estan ingressats en un hospital. La seva aclimatació al centre i com aquest fet canvia la vida de la gent que els envolta, incloses les seves famílies, són els eixos de la sèrie, que a diferència d'altres productes ambientats en un hospital, se centra en els pacients i no en els metges. 

El cap de Programació i Antena de TV3, Carles Manteca, descriu el programa com una sèrie que parla de valors i que té un missatge de superació personal 'que volem donar des de la televisió pública'.

El Roc, l'Ignasi, el Lleó, el Jordi, la Cristina i el Toni són els 'polseres vermelles', els sis protagonistes de la nova sèrie que TV3 estrena dilluns 24 de gener, a les 22.25 hores. Creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, 'Polseres vermelles' és un retrat, ple d'humor i de tendresa, de la relació que s'estableix entre un grup de nois ingressats en un hospital infantil.

'Polseres vermelles' és una història sobre l'amistat, la superació i les ganes de viure, una producció on, a diferència del que és habitual en les sèries ambientades en un hospital, els metges han cedit tot el protagonisme als pacients, nois d'entre vuit i disset anys que tenen les inquietuds pròpies de la seva edat i les mateixes ganes que qualsevol noi de riure, d'enamorar-se i de descobrir coses noves.

Albert Espinosa, que coneix bé el món hospitalari -va estar ingressat deu anys durant la seva infància i en fa cinc que fa conferències a hospitals d'arreu de l'Estat-, ha afirmat que 'Polseres vermelles' és el seu treball televisiu més especial. 'He fet de guionista i d'escaletista abans en moltes sèries, però a 'Polseres' he pogut treballar com jo volia, com treballen els americans a sèries com 'Dexter', i he pogut escriure els tretze capítols abans de començar a rodar, fer de productor executiu i participar en el càsting i en el rodatge', ha explicat.

Estrena a Internet
Abans que dilluns a la nit arribi l'estrena televisiva, 'Polseres vermelles' oferirà una preestrena del primer capítol aquest dissabte al tv3.cat. A més, la sèrie també té un grup de Facebook molt actiu, amb més de mil seguidors abans d'arribar a la pantalla, i una llista de Spotify on es poden escoltar les músiques que sonen en cada capítol.

El Banc d’Aliments Municipal i Creu Roja reparteix joguines solidàries a un centenar d’infants

18 de gen. 2011, 16:04 publicada per Alt Empordà

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
El Banc d’Aliments Municipal conjuntament amb la Creu Roja a través dels Serveis Socials Municipals van repartir, el passat 5 de gener, joguines solidàries de Reis a un centenar d’infants. El lliurament es va fer durant tot el matí a la Masia Bas amb la presència dels mateixos Reis d’Orient. Aquesta acció que es desenvolupa des de fa anys, va comptar enguany amb el suport del Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro, on s’hi va instal·lar, l’anomenat Racó Solidari, una carpa on es podien fer donació de joguines. També la mateixa activitat va aconseguir recaptar 1.017 euros en favor del Banc d’Aliments Municipal gràcies al fet que de cada entrada diària (de 3’50 euros per a infants empadronats i 6’50 l’entrada general) 50 cèntims d’euro tenien aquesta finalitat.
1-7 of 7