Alt Empordà‎ > ‎Solidaritat‎ > ‎

Team Hoyt

Yes You Can!
Sobre l'equip Hoyt
Rick va néixer el 1962 amb Dick i Judy Hoyt. Com a resultat de la manca d'oxigen al cervell de Rick en el moment del seu naixement, Rick va ser diagnosticat com un tetraplègic amb paràlisi cerebralespàstica. Dick i Judy s'aconsella a institucionalitzar Rick perquè no hi havia possibilitats per la recuperació, i poques esperances de Rick per viure una vida "normal". Aquest va ser només el començament de la recerca de Dick i Judy per a la inclusió de Rick a la comunitat, l'esport, l'educació i un dia, el lloc de treball.

Dick i Judy aviat es va adonar que tot i Rick no podia caminar o parlar, era molt astut i els seus ulls se'ls segueixen per l'habitació. Van lluitar per integrar Rick en el sistema escolar públic, empenyent als administradors a veure més enllà de les limitacions físiques de Rick. Dick i Judy recollian trineus tirats per Rick i la natació, i fins i tot li va ensenyar l'alfabet i les paraules bàsiques, com qualsevol altre nen. Després de donar proves concretes de la intel·ligència de Rick i la capacitat d'aprendre com tothom, Dick i Judy necessitava trobar una manera d'ajudar a Rick comunicar-se per si mateix.
El començament de l'Equip Hoyt a la primavera de 1977, Rick li va dir al seu pare que volia participar en una cursa en benefici de un jugador de lacrosse que havia quedat paraplégic en un accident. Lluny de ser un corredor de llarga distància, Dick van acordar impulsar Rick a la seva cadira de rodes i que va acabar els 5 quilòmetres, arribant gairebé  l'últim. Aquesta nit, Rick li va dir al seu pare: "Pare, quan estic corrent, hem sento com si no estigués discapacitat".

Aquesta realització va ser només el començament del que seria completat més de 1.000 carreres, incloent maratons, duatlons i triatlons (6 d'elles són competicions Ironman). I com a complement a la sevallista d'èxits, Dick i Rick amb bicicleta i va córrer a través dels EUA el 1992, completant un total 3.735 milles en 45 dies. 
Més informació ... www.teamhoyt.com


Comments