Humor‎ > ‎Notícies humor‎ > ‎

Txabi Franquesa i el seu humor «per a tots els públics»

3 de febr. 2011, 2:25 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 2 de març 2011, 9:02 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Txabi Franquesa, català, 35 anys, raça caucàsica, 1,90 m, complexió física típica de l'extraradi i un sorprenent "48" de peu: així que es pot dir que calça bé! 

Neix, creix i té clara intenció de reproduir-se a Barcelona si alguna ànima càndida es presta. Però anem, que si la ciència ho permet, és capaç de quedar embarassat ell. Un home pot albergar fins a trigèmins en el seu ventre. La panxa de la majoria dels seus companys de professió així ho demostra. 
Professionalment, se'l considera un artista "polipatético".Toca diversos pals: teatre, cinema i televisió. Encara que tal i com està el tema, pot ser que acabi amb un pal de fregar netejant els vàters de l'estació d'Atocha. 

Co-dirigeix i representa diverses obres de teatre i participa com a actor en diversos projectes cinematogràfics de nivell. No especifiquem el nivell, per respecte al món del cel.luloide ... 

En televisió ha prestat els seus serveis per a diferents programes de "teòric humor" a nivell nacional com còmic, guionista, actor, doblador, reporter i presentador. 

Abusant de la seva inconsciència, s'ha lliurat també al món editorial escrivint un llibre compartint autoria amb Agustín Jiménez, Toni Moog i Santi Rodríguez. 

En Paramount Comedy ha col laborat en "Nit sense Treva" i ha gravat 3 monòlegs: "MISHA i ALCOHOL", "ANEM Gervàs!" i "CUINA EXPERIMENTAL". I tot apunta que no passés dels 4, ja que ara mateix escriu un nou text titulat "AIXÒ ÉS TOT, AMICS!" i vol ser conseqüent amb la seva obra.

Comments