Caldo de l'avia (suau) amb l'olla express

10 de gen. 2011, 12:09 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 10 de gen. 2011, 12:38 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Ingredients:
apit (2 brots)
1 patata o 2
1 ceba
3 carrotes
1 os de vedella
petxuga de pollastre (mas arnall-criança propia)
una mica de col verda
sal
Procediment:
Aquest cop ho he fet amb l'olla express que em va regalar la meva cusina pilar (va fantàstica) i aixi estalvies casi una hora.
Netejem bé les verdures, i ho possem a l'olla: apit, patata, ceba, carrotes, os, petxuga,col i una mica de sal i afegim aigua fins a cobrir la verdura (no hem de posar més ja que la verdura també fa aigua i amb l'olla express el vapor es queda a dins) i ho possem a bullir, amb l'olla ben tapada, quan l'olla faci la senyal que ja hi ha vapor (i puji el piuet), ho deixo uns 45m o 1h, a foc lent. Un cop cuit ho deixem repossar fins a poder obrir l'olla.

Colem les verdures i podem fer la pasta que volguem amb el suc. Bona cuina
Comments