EL MENU QUE VAREM DEGUSTAR AL CELLER DE CAN ROCA

5 d’ag. 2011, 9:56 publicada per Daniel Franquesa Olivares   [ actualitzat el 28 d’oct. 2011, 1:46 ]
Amb aquest escrit del Celler, faré una excepció a tots els altres escrits dels restaurants, ja que penso que l'experiència va esser única i per tan cal que en quedi constància d'alguna manera tanta creació, passió, sentiment ha d'ésser valorat d'alguna manera
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
El passat dissabte 30 de Juliol de 2011, vaig poder anar a sopar al Celler de Can Roca, només d'entrar ja comences a pensar que serà una estada inoblidable, al entrar per el passadís i accedir al Jardí de davant, i poder divisar els cuiners preparant els plats, va ésser increïble.A l'entrada ja et fan sentir especial, notes les bones vibracions, i per molt que us vulgui explicar tot el que vaig sentir, veure i degustar, és indescriptible.

Al entrar i atendre't, et demanen si vols veure la cuina, increïble!!! Clar, tot tan net, ordenat i el perfeccionament i la tècnica es comencen a veure entre fogons.

Tot seguit ens adrecem a la nostra taula, on amb el silenci que ho embolcalla tot, quasi no sens les conversacions de les altres taules, de fet, quan ens comencen a explicar com funciona tot, és com si ja no hi hagués ningú més que nosaltres.

Podíem triar entres dos menús, i finalment triem el 2º. Entreteniments, 11 Plats + 3 postres.

Tot és tan gustós, tan elaborat, que de ben segur que les meves paraules no ho sabrien definir, nomes cal dir, que almenys un cop a la vida l'heu de provar!

Tot el servei és increïble, i que dir de les instal.lacions... no hi vaig poder trobar cap pega.
Fins i tot el preu, el vaig trobar raonable amb tot els plaers que vaig poder sentir i degustar.

El millor plat per mi va ser: Adaptació del steak tartar amb gelat de mostassa 2009.

Finalment, alhora de despedir-nos, vaig voler comprar un dels seus llibres, i vaig poder gaudir de conèixer el Jordi Roca.


En breu us penjo tots els plats.

Bona Cuina i endavant Germans Roca!!

Maite Juanola
l'article complert amb tots els plats del menú degustació a:
Comments