Ous farcits de carn amb beixamel

2 de febr. 2011, 8:50 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 2 de febr. 2011, 8:55 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat

Procediment: 
Agafem els ous i treiem la yema i els partim per la mitad. Els possem amb una plata. La carn que farem servir per relleno aquest cop és del que ha sobrat dels canelons que ha fet la meva mare. Hi posem una cullarada a cada clara. 

Per fer la beixamel, sobregim mitja ceba, un cop rossa hi afegim 2 cullarades de farina un polsim de sal i anem afegin la llet fins que vagi quedan una bona beixamel. un cop feta, ho posem per damunt dels ous i afegim formatge ratllat tambe. HO possem a gratinar al forn un 15 minuts (el forn previament calent 200º) 
Bon profit!
Ingredients: 
ous bullits (nomes la clara) 
sal,pebre,oli 
llet 
ceba 
farina 
formatge ratllat 
carn de relleno (de canelons)
Comments