Tallarines a la bolonyesa (recepta llibre cuina pilar)

10 de gen. 2011, 12:22 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 10 de gen. 2011, 12:35 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Procediment:
Possem a bullir la pasta amb una mica d'oli i sal, i la treiem quan estigui cuita. L'escurrim i la deixem repossar.
Per la bolonyesa: ratllem la seva i la sufregim 3 minuts; ratllem la carrota, el àpit i ho afegim, 2 minuts després hi afegim la carn picada, sal, pebre, tomàquet, orenga i el got de vi, ho fem arribar a bullit i després abaixem el foc i ho deixem coure 45 minuts. 
Després barrajem la salsa amb la pasta.

Bona cuina (aquesta recepta a sigut possible gràcies al regal de la meva cusina, fantàstic)
Ingredients:
Tallarines o spaguetti
tomàquet triturat (400gr)
sal, oli, pebre
2 cullarades orenga
2 carrotes
75 gr o dos punyats de carn picada (mixta)
got de vi negre
1 ceba
1 brot àpit
Comments