Nàutica‎ > ‎

Notícies Nàutiques

Curs de tapisseria nàutica a Roses

20 de gen. 2011, 7:06 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 20 de gen. 2011, 7:11 ]

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
El Centre d’Activitats de Roses (CAR), acollirà a partir del proper 31 de gener un curs de Tapisseria Nàutica. L’activitat, organitzada pel departament d’Esports, Festes i Joventut de l’Ajuntament amb la col.laboració de la Fundació per a la Promoció dels Oficis.

Aquesta activitat té per objectiu facilitar als nois i noies interessats en els oficis tradicionals de la població una formació i sortida laboral en aquest àmbit.

Aquesta activitat formativa s’engloba en el marc del Pla Nacional de Joventut de Catalunya i té l’objectiu de continuar apostant per l’especialització dels oficis tradicionals a la població de Roses. El curs tindrà una durada de més de 200 hores, i s’integrarà de mòduls teòrics i pràctics supervisats i impartits per un professional en la matèria.

El projecte ofereix una formació activa als joves, a l’hora que es dirigeix també a l’empresariat que vol augmentar la competitivitat i coneixements dels seus joves treballadors.

Els interessats en participar en aquesta activitat poden assistir a la presentació que es durà a terme al Teatre Municipal de Roses el proper 26 de gener (18 h), o bé trucar directament al departament d’Esports, Festes i Joventut (telèfon 972 15 00 33, de 9 a 14h).
font: guiaderoses.net

1-1 of 1