El GRIM d'en Jesús Ferreiro podria fer llista a les eleccions municipals a Castelló

12 de gen. 2011, 7:47 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 13 de gen. 2011, 13:42 ]
El partit es va reunir ahir després de quinze anys
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
El Grup Independent Municipal, el GRIM, es va tornar a reunir ahir a Castelló d'Empúries després de quinze anys desaparegut de la política municipal i no descarta fer llista per a les municipals. El seu líder, Jesús Ferreiro, ha tornat a l'escena castellonina i va organitzar un sopar amb els fundadors de la formació independent.

Jesús Ferreiro va convocar Mireia i Natalia Teixidor, Joan Serra –ara regidor de CiU–, Jaume Coll, Benjamí Puigdevall, Òscar Garvín, Joan Cervera, Juan Girón, Pilar Polo, Eva Riera, Pere Núñez, Mari Carmen González i María Teresa Vila. L'objectiu de la trobada era “recordar una aventura creada per canviar i il·lusionar la política municipal d'un poble que, sobretot, té un potencial turístic i cultural de primer nivell”. Però també van parlar de la situació actual al municipi i els assistents van decidir donar-se uns dies per decidir si formen de nou una llista electoral o donen suport a altres grups.
www.avui.cat

diverses fonts situen a Mireia Teixidor (Entesa-Pere Iglesias) 
com a cap de llista d'aquest nou GRIM.

el retorn d´un vell conegut
Al mateix temps que s'anuncia que a Castelló d'Empúries es farà la maqueta del Titanic més gran del món, la rèplica tindrà 12 metres de llarg per 3 metres d'alçada, es comença a perfilar un retorn que pot sacsejar el municipi altempordanès i que a més d'un ja li ha provocat una mala digestió. 
El GRIM de Jesús Ferreiro s'ha retrobat i ja està valorant, molt seriosament, el fet de presentar-se a les properes eleccions. Fins i tot, des d'alguns sectors molt propers a aquest grup independent, s'apunta a Mireia Teixidor com a cap de llista. Embolica que fa fort. El Titanic torna a navegar!
A l'espera de comprovar si aquest retorn s'acaba concretant, queda clar que l'escenari electoral castelloní pot fer un tomb de 180 graus perquè entraria en escena un partit que compta amb moltes cares conegudes que, a priori, podria esgarrapar un bon munt de vots d'uns i altres. A l'alcalde, Salvi Güell, i al seu principal opositor, Xavier Sanllehí, els ha aparegut un convidat sorpresa, un vell conegut que els pot donar la clau de l'alcaldia o... tot el contrari. El GRIM torna a navegar i sembla que compta amb més força que mai.
I si mentre a Castelló l'escenari que es visualitza serà calent, a Roses ja crema a cinc mesos dels comicis municipals. Regidors com Gaspar Gallego amb carnet de militant de CiU que està a l'equip de govern de Magda Casamitjana (PSC) mentre el seu partit està a l'oposició. Convergència que porta als jutjats l'equip de govern no es posa d'acord amb Unió ni en el color de la gespa. 
Regidors i exregidors que canvien de camisa, l'exalcalde Pàramo amb més ganes que mai de fer soroll i recuperar l'alcaldia... Amb aquest panorama el cas de Castelló sembla un joc de nens. Tot i que tingui dimensions titàniques. 
DÍDAC MORENO (Diari de Girona)

Comments