Arriba la II Travessia "Nedant al Cap Norfeu"

21 d’oct. 2010, 8:59 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 28 d’oct. 2010, 15:18 ]
El proper diumenge 24 d´Octubre es cel.lebrarà a Roses la segona edició de la Travessia "Nedant al CapNorfeu", una gran repte de 5.800 metres que vorejarà el Cap Norfeudes de la Cala Jóncols fins a la Platja de Montjoi.
Aquesta Travessia ha estat organitzada per un grup d'esportistesals quals els hi agrada gaudir dels espais naturals realitzant petits reptes relacionats amb la natació en aigües obertes. Sota el nom de "Neda al Món", aquest grup d'aficionats a la natura comptaran amb l' assistènciade varis nedadors de renom així com amb el suport de la Federació Catalana de Natació
Els nedadors comptaran amb l'assistència sanitària de La Creu Roja de Roses, que serà l'encarregada de vetllar per el bondesenvolupament de la Travessia amb una embarcació medicalitzada i amb un equip a terra i una ambulància que estaran situats a la cala Montjoi.
D'altra banda els nedadors a la seva arribada al Port de Roses, podran gaudir d´un bon massatge realitzat per a un grup de professionals amb molta experiència en tractar als nedadors després d'un gran esforç físic i de punts d´avituallament durant i al finalitzar la travessia.


RECORREGUT: 
Sortida: Cala Jóncols.
Punts de pasada: Punta del Lloar, La Trona, Cap Norfeu, Illes Mòniques, Cavall Bernat de Norfeu i Illot del Gat (darrera s'hi troba la Cova Gran), Punt de Avituallament (petit punt de resguard on els caiacs i les embarcacions dirigiran als nedadors), Punta i Cova del Traire o Punta de la Galera (inici de la Badia de Montjoi), creuament en mar obert en direcció a la Punta del Turment i la Cova de les Bruixes (sense arribar-hi), Arribada a la Platja Montjoi.

PROGRAMA DE LA TRAVESSIA:

* Dissabte 23 d´Octubre:

- A les 19h. Briefing de la prova i entrega de casquets, samarretes i material promocional a l'Hotel Marítim de Roses, al Passeig Marítim 18.

* Diumenge 24 d´Octubre:

- De 08h. a 09h. Concentració al Port de Roses, entrega de casquets i samarretes.

- De 09h. a 09.40h. Trasllat dels participants en vaixell a la Cala Jóncols.

- De 10h. a 10.30h.  Sortida de Jóncols en 3 calaixos, per nivells ascendents.

- A les 12h. Arribada estimada del primer nedador a la Cala Montjoi.

- De 13.15h. a 14h. Arribada estimada de l´últim nedador a la Cala Montjoi.

- A les 13.15h. Trasllat dels participants en vaixell al Port de Roses.

- A les 14.30h. Dinar de cloenda a l'Hotel Marítim de Roses, al Passeig Marítim 18.

INSCRIPCIONS I PARTICIPANTS:

Aquest repte està obert a tots els participants majors de 18 anys i als menors entre 16 i 18 anys amb L'Autorització dels seus tutors legals. El període d'inscripcions finalitzarà el proper 14 d'Octubre amb un preu de 25€ per participant. Des de el 15 i fins al 21 d'Octubretambé hi ha la possibilitat de inscriure's al preu de 35€ per persona i en cas necessari el mateix dia de la travessia a 40€ per persona. 

+INFO: neda el món
Comments