El PSC es queda sol votant en contra de la moció per defensar Santa Margarida

4 de des. 2010, 15:09 publicada per Sergi Franquesa Olivares

El text dóna suport al canvi de la llei de costes que ha proposat CiU al Senat

El grup municipal del PSC a Roses es va quedar sol votant contra la moció presentada per CiU per defensar Santa Margarida de la llei de costes. La moció, que dóna suport a la proposició de llei presentada per Convergència i Unió al Senat, és per evitar l'atermenament canviant la normativa. El tema es va debatre en un ple extraordinari d'un sol punt que es va haver de fer ahir després que quedés sobre la taula en el ple ordinari a petició de l'alcaldessa, Magda Casamitjana.

Finalment, dins l'equip de govern, el PSC i un regidor del GIR van decidir votar-hi en contra i ICV es va abstenir, però el grup del PP i l'altre regidor independent van donar suport a CiU. També hi va votar a favor el regidor d'ERC.

L'exalcalde i portaveu de CiU, Carles Pàramo, va assegurar que “una vegada més es posa en evidència la supeditació dels representants locals del PSC als dictats del PSOE-PSC”. L'alcaldessa, Magda Casamitjnana, va dir que la moció era partidista i que pot fer molt mal en la negociació per la Gola de l'Estany. Hi afegia que Pàramo ha demostrat “una deslleialtat absoluta” amb el govern i critica que el mateix exalcalde ha dit al ple que això és “una revenja contra l'alcaldessa”. Pàramo li ha respost que aquestes valoracions són perquè “ha quedat desubicada. És lògic que faci al·legats a la lleialtat institucional, la lleialtat ha de ser amb el poble i ha quedat en evidència que ella no defensa els seus interessos”.

Comments