La sommelier Meritxell Falgueras i el xef Raül Balam, premiats per la seva emprenedoria

25 de nov. 2010, 7:53 publicada per Sergi Franquesa Olivares
El guardó els ha estat concedit per la revista gironina D’Estil en el marc del segon aniversari de la publicació

La sommelier Meritxell Falgueras Febrer, cinquena generació del Celler de Gelida de Barcelona, i el xef Raül Balam Ruscalleda, que actualment lidera el restaurant Moments de l’Hotel Mandarín Oriental Barcelona, rebran el II Premi D’Estil en reconeixement de la seva emprenedoria. La iniciativa sorgeix del suport manifest dels responsables de la revista gironina D’Estil cap a gent jove del país que, com ells, engega projectes amb il·lusió i entusiasme i que, a través de l’esforç i la constància, estan començant a obrirse un camí destacat. En paraules de la directora de la publicació, Mar Casas, “el Premi D’Estil és la nostra particular forma de promocionar les noves generacions catalanes que prenen el relleu i de projectar una imatge optimista i farcida de possibilitats de nosaltres mateixos com a país.

Sens dubte, aquest guardó representa una clara aposta pel reconeixement a l’esforç i a la feina ben feta d’una generació que puja amb motivació i esperit d’emprenedoria malgrat les dificultats”. La revista D’Estil, amb motiu de la celebració del seu aniversari, cada any escull un espai emblemàtic de la geografia altempordanesa (perquè és el bressol de la publicació) per organitzar un còctel amb col·laboradors, clients, amics i autoritats diverses. És en aquest marc festiu que es lliura el Premi D’Estil d’entre tots els perfils entrevistats al llarg de l’any a la secció “Retrats d’emprenedors”, que recull històries de joves emprenedors que comencen a despuntar en el seu sector professional.

La cerimònia de lliurament del II Premi D’Estil tindrà lloc avui dijous, dia 25 de novembre, a dos quarts de nou del vespre, al Consell Comarcal de l’Alt Empordà, al carrer Nou, 48, de Figueres. L’acte comptarà amb la presència dels premiats i amb la de diverses autoritats locals i comarcals, a més de personalitats relacionades amb el món de la cultura i el comerç. Entretant, es podrà gaudir de la música del saxofonista Pep Poblet, que amenitzarà la vetllada.

Després del lliurament dels premis, un recull de poemes del poeta sanjoaní Josep Picola, escollit especialment per a l’ocasió, serà recitat per una de les seves filles (Montserrat Picola) i musicat per la soprano Mònica Bargalló. Finalment, se servirà un refrigeri a tots els assistents. 

Comments