L'assassí d'Olot treballava per a dues de les víctimes

15 de des. 2010, 8:03 publicada per Alt Empordà
El detingut, un contratista de 57 anys, feia mesos que no cobrava
El detingut que aquest dimecres ha mort presumptament quatre persones a Olot i Sant Joan de La Canya és Pere P.P. L'home de 57 anys, treballa com a contratista, és solter i viu amb el seu pare a Sant Esteve d'en Bas, a la Garrotxa, segons ha sabut Europa Press.

Les dues primeres víctimes eren Joan i Àngel Tubert, pare i fill i propietaris de la constructora Tubert d'Olot. Segons un testimoni dels fets, estaven esmorzant aquest matí al bar 'La Cuina de l'Anna', quan el detingut ha entrat amb una escopeta de caça i els ha disparat un tret a cada un.

Després, l’home ha sortit del local, ha agafat un cotxe de la marca Suzuki i s'ha dirigit a una sucursal de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM), on ha acabat amb la vida de dos empleats. Les víctimes eren el subdirector de l’entitat, Rafael T., i la treballadora Anna P.

Tot apunta que el mòbil dels fets ha estat econòmic, com ha avançat aquest matí l’alcalde d’Olot, Lluís Sacrest. I és que, segons diverses fonts, el detingut és contractista i reclamava diversos pagaments a la constructora Tubert, propietat de les dues primeres víctimes. 

Fonts consultades per Europa Press han assegurat que el detingut és una persona "rara", encara que no violenta. Com a curiositat, han explicat que de nit, quan plegava de la feina, l'home sortia a passejar disfressat de xèrif, amb una pistola i estrella de mentida. +INFO
Comments