Presentació del Fòrum Imagina a Figueres

30 de set. 2011, 9:35 publicada per Daniel Franquesa Olivares   [ actualitzat el 30 de set. 2011, 9:56 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
    Aquest dijous 29 de setembre es va presentar el Fòrum Imagina a l'Escola d'Hosteleria de l'Alt Empordà, l'Aula Ferran Adrià va quedar petita davant l'èxit d'assistència de personalitats, emprenedors i empresaris de la comarca. L'acte està patrocinat per Bou Assessors, Celler Espelt i Webgrafic.
    “Fòrum imagina” és una iniciativa privada que té com a principal objectiu dinamitzar i ajudar el creixement econòmic de la comarca, mitjançant el suport a l'emprenedoria, la creació i consolidació d'empreses, així com ajudar a la seva expansió nacional i internacional. 
Un espai destinat a ser un aparador per presentar noves oportunitats de negoci de la mà d'emprenedors i empresaris contrastats de la nostra comarca, que han passat pel filtre dels serveis de promoció econòmica i que necessiten recolzament en la seva primera etapa d'empresa, tant a nivell de distribució, acord comercial o inversió.

Un espai on un inversor podrà descobrir els projectes de futur de la nostra comarca, tant de petit format com aquells que requereixen inversió. Tanmateix, se’ls ajuda a aconseguir l’èxit conjuntament amb els seus protagonistes.

Un format diferent i comarcal, que es connectarà amb la resta de xarxes nacionals i internacionals i que oferirà entrenament tant a emprenedors, empresaris, directius com professionals que vulguin entrar a col·laborar en nous projectes.

Comments