Roses tindrà un pàrquing subterrani de 4 milions

12 de des. 2010, 12:04 publicada per Sergi Franquesa Olivares

Les obres començarien passat l'estiu del 2011.    

L'alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, va anunciar dijous a la nit durant el ple de l'Ajuntament que una empresa constructora ha presentat un projecte per fer el que serà el primer aparcament subterrani del municipi. Casatmitjana va dir que es farà a la plaça Catalunya, davant de mar, i prop de l'ajuntament, i que costarà al voltant de quatre milions d'euros. Tot i que encara s'estan negociant amb l'empresa els termes en què s'adjudicaria aquesta obra, Casamitjana va donar alguns detalls del projecte que tenen sobre la taula.

Seria un aparcament subterrani de dues plantes, amb forma quadrada, de manera que només ocuparia els terrenys que són municipals. L'empresa es compromet a refer la plaça Catalunya i el que ara s'està parlant són les condicions del contracte. “Estem parlant si s'ha de fer una concessió, o si cal fer una empresa mixta, i com es gestionarà la zona blava i els anys de concessió, que podrien ser quinze o vint”, va dir Casamitjana.

Ara l'Ajuntament haurà de fer un informe sobre el projecte, després passarà pel ple, s'exposarà al públic i posteriorment es podrà posar a licitació, adjudicar i contractar l'obra. Les feines podrien començar passat l'estiu del 2011. L'Ajuntament aportarà un màxim d'un milió d'euros per tirar endavant l'obra.

Comments