CHRONOLOGISTE: Un nou tractament dóna al cabell esplendor intemporal

5 de nov. 2010, 9:13 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 5 de nov. 2010, 9:31 ]
EL SALÓ DE PERRUQUERIA ETYAM DE FIGUERES PROPOSA EL RITUAL CHRONOLOGISTE, UN CONCENTRAT DE CAVIAR MIMÈTIC, QUE RETORNA AL CABELL LA SEVA BELLESA I JOVENTUT
Aquest concentrat vital renovador està format per dos tractaments únics que es fusionen: la crema i les perles. 
Inspirant-se en les propietats naturals del caviar, Kérastase ha creat Chronologiste, un concentrat de caviar mimètic, que retorna al cabell la seva bellesa i joventut. El saló de perruqueria Etyam de Figueres proposa el ritual Chronologiste, un tractament excepcional de trenta minuts de durada que consisteix en un massatge inèdit, per aconseguir un cuir cabellut calmat i regnerat, totalment renovat. El resultat és que el cabell mostra un esplendor intemporal. 
Aquest tractament inspirat en les propietats revitalitzants del caviar té grans beneficis: el cabell recupera la seva substància i el seu tacte originals i queda suau, brillant i flexible; El cabell amb coloració queda protegit de les agressions externes que apaguen la seva lluminositat; en definitiva s’aconsegueix un cuir cabellut regenerat, calmat i hidratat. Nutrida i reconstruida, la fibra està enriquida de matèria essencial per un efecte de fibra renovada. Ric en aminoàcids essencials, oligoelements i iode, el caviar és una font de vida natural. Aquest concentrat vital renovador està format per dos tractaments únics que es fusionen en el moment de l’aplicació per preservar la integritat dels seus excepcionals actius, que no s’alliberen fins que es fonen de forma instantànea. Al fondre’s tota l’energia nutritiva de la crema i els principis revitalitzants de les perles de caviar mimètic, formen un poderós concentrat d’oligoelements per constituir una font de riquesa com ladel caviar. SETMANARI EMPORDÀ
Anys d’investigació i innovació científica 
El desenvolupament d’aquest 
tractament ha representat anys d’investigació i és el fruit d’autèntiques innovacions científiques, industrials i de packaging. La principal dificultat per a la producció industrial residia en la fabricació de les perles de caviar. Un cop desenvolupades les fórmules de la crema i de les perles, es va crear un acondicionament que permetés fusionar els dos tractaments.


T. 972 674 335
Ċ
Alt Empordà,
5 de nov. 2010, 9:27
Comments