Un privat garanteix la continuïtat del mercat de les puces

28 de des. 2010, 9:28 publicada per Sergi Franquesa Olivares   [ actualitzat el 28 de des. 2010, 10:49 per Alt Empordà ]

L'Ajuntament de Castelló havia decidit que es deixés de fer.

El mercat d'antiguitats que es fa els diumenges a la zona de Castelló Nou, de Castelló d'Empúries, continuarà previsiblement a partir del gener en uns terrenys de titularitat privada. De fet, serà un empresari privat qui donarà continuïtat a aquest mercat de brocanters, que l'Ajuntament havia optat per no deixar continuar, després que s'hagi desbordat en els últims anys. El funcionament canviarà de manera que, en comptes de donar permís a cada un dels paradistes, el que farà el consistori castelloní serà donar llicència d'activitat a l'empresari, que serà qui gestionarà les parades.

La societat Encants Castelló ha tramitat ja la sol·licitud d'activitat i fins i tot s'ha publicat l'anunci oficial i està en tràmit d'exposició pública. Segons va explicar el regidor de mercats, Jesús Carrasco, va avançar que el trasllat pot ser una realitat el mes de gener. Els terrenys on es traslladarà el mercat fan 17.000 metres quadrats i estan situats a la carretera comarcal C-260 en direcció a Figueres, on hi havia fruites Mercader.

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries havia decidit no donar continuïtat al mercat, després de l'oposició que es va trobar quan va aprovar traslladar aquest mercat a la zona del Flamicell, prop de l'aeròdrom d'Empuriabrava. Fins i tot va rebre un miler de signatures contra la decisió. Al lloc on és actualment havien rebut queixes, pel col·lapse que suposava cada diumenge el gran nombre de parades que hi havia.

Comments