Pròxima exhibició Vailets de l'Empordà

27 de febr. 2013, 2:59 publicada per Daniel Franquesa Olivares   [ actualitzat el 27 de febr. 2013, 3:04 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Vailets de l'Empordà
El pròxim dia 17 de març, Vailets de l'Empordà juntament amb familiars i amics, farem una ofrena a la Mare de Déu del Mont, acompanyada d'una exhibició castellera, i celebrant el tercer mes que Vailets va sortir a la llum pública. Recordem que el primer acte públic va ser la Fira de Nadal de Castelló d'Empúries, el dia 2 de desembre de 2012, on els primers membres van explicar als veïns que s'estava muntant la Colla al poble. 

Tot i que fa relativament poc de la primera exhibició a Castelló d'Empúries, amb dos pilars de 4 i varis castells nets, ara ja tenim enxaneta i intentarem pujar un pis més, tal i com reclamava la pinya en la primera exhibició. És possible, doncs, que el dia 17 de març es vegi el primer castell de Vailets a la Mare de Déu del Mont.

Es preveu realitzar un pilar dins el santuari i la resta de construccions realitzar-les en finalitzar la missa. Després d'aquesta exhibició, la Colla i amics faran una calçotada juntament amb l'associació Enlairant Figueres, que col·labora en la organització de la diada.


+info: Sònia Duñach

Ass. castellera Vailets de l'Empordà

www.vailetsdelemporda.cat

telf: 626827948

vailetsdelemporda@gmail.com