Concert Catalunya Coral 2010

2 de des. 2010, 1:47 publicada per Alt Empordà

Per primera vegada a la història la ciutat de Figueres serà seu d’un dels onze concerts que la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) organitza dins de la seva XIIIa edició del Cicle “Catalunya Coral” que tenen lloc per tot el territori de Catalunya. 

El Cicle “Catalunya Coral” és una de les activitats més importants que organitza la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC). Aquest cicle vol ser una mostra del treball de cada dia de les corals que en formen part i que vol presentar el seu treball curós, de qualitat i de difusió del cant coral, posant també de manifest la riquesa del patrimoni coral i del d’arreu. 

El proper dissabte 6 de novembre de 2010 a les 20,30 hores i a l’església de Sant Pere de Figueres la Coral Polifònica Figueres acull el concert del Cicle esmentat que es celebrarà a la nostra ciutat de Figueres. 

Les corals que hi participaran en aquest concert seran : el CORO VASCO AMA-LUR de Salou, el COR DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA i la CORAL POLIFÒNICA FIGUERES. 

Esperem veure’ns plegats per gaudir tots junts d’una gran vetllada de cant coral el proper dissabte 6 de novembre i que l’església de Sant Pere, tant de bo, és quedi petita. 

L’entrada al concert serà totalment gratuïta.
CORAL POLIFÒNICA FIGUERES 
Lluís Menac
Comments