Fundació Casamor de Navata acollirà l'obra dels Tallers Artesans

10 de des. 2010, 1:00 publicada per Sergi Franquesa Olivares
 La inauguració dels Tallers Artesans 2010 començarà avui divendres.
La Fundació Casamor de Navata acollirà l'obra dels Tallers Artesans, un col·lectiu de setze artistes locals que treballen disciplines com ara la fotografia, la pintura, les màscares, el cartró, la restauració, el gravat, la ceràmica, la il·lustració, el disseny, el tornejat en fusta o la poesia.

Exposició, tallers, demostracions, tertúlies i venda d'artesania formen el programa d'activitats d'un grup que agafa embranzida. La inauguració dels Tallers Artesans 2010 començarà avui, divendres, a la plaça del Gorg, amb una cercavila, a càrrec del grup Festorum. La rua arribarà fins als jardins de la fundació, on restarà oberta l'exposició. Dissabte i diumenge, en horari de matí i tarda, hi haurà tallers de fotografia, torns de fusta i de fang, dibuix, gravat, còmic, il·lustració a la sorra, aquarel·la, fang, cartó, bijuteria reciclada i dibuix per ordinador. Dissabte, a les 18 hores, el llicenciat en filosofia i ciències de l'educació per la Universitat de Barcelona Manel Güell Barceló pronunciarà la conferència El diàleg entre la mirada i la mà de l'artesà.

10, 11 i 12 de desembre. A la Fundació Casamor. Divendres, a les 20 hores, inauguració; dissabte i diumenge, d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
Comments