PRESENTACIÓ DEL FESTIVAL MUGADA DE MÚSICA I POESIA 2012

6 de jul. 2012, 1:24 publicada per Daniel Franquesa Olivares   [ actualitzat el 6 de jul. 2012, 1:26 ]

L’Associació Cultural Mugada us convida a la roda de premsa de presentació de la segona edició Festival Mugada de Música i Poesia 2012, el proper dijous 12 de juliol, a les 12 del migdia, al bar Soul Cafè, a Figueres.

Durant l’acte comptarem amb la intervenció de Jordi Cantenys i Víctor Bonet (Associació Cultural Mugada), Patrícia Serrat (Regidora de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga) i Eduard Canimas (cantautor, participant en l’edició del 2012).

 

El Festival Mugada de Música i Poesia és un certamen que se celebra durant un únic dia a la localitat empordanesa de Sant Llorenç de la Muga, al costat d’un indret conegut com la Font Pudosa, vora el riu Muga. És una trobada sense afany de lucre que ofereix, de franc, un seguit de propostes nacionals de música i/o poesia, de diversos estils, generacions i procedències. Enguany arriba a la segona edició després d’un debut el 2011 amb les actuacions de Toti Soler, Pau Riba, Roger Mas, Hermann Bonnin & Sabine Dufrenoy, Mariona Segarra i Joanjo Bosk, entre d’altres, que va superar amb escreix totes les expectatives de l’organització.

 

Francesc Pi de la Serra, Enric Casasses, Eduard Canimas, Joan de Sagarra Bradien amb Eduard Escoffet, Misaluba Quintet de Fusta amb Carles Hac Mor i el Duet Ditifet són alguns dels artistes que participaran a la segona Mugada, que se celebrarà el proper dilluns 6 d’agost.

 

Al final de la roda de premsa es servirà un vermut.

 

DIA: DIJOUS 12 DE JULIOL

HORA: 12:00

LLOC: SOUL CAFÈ (C/ Rodes, 19, Figueres).

 

Preguem que confirmeu la vostra assistència. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb Martí Farré (619 888 378) o Irene Armangué (687 22 53 88).___________________________________________

Festival Mugada de Música i Poesia

Comunicació i Premsa

www.mugada.cat

comunicacio@mugada.cat

Comments