Pessebre Vivent Vila de Roses

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
1 i 2 de Gener de 2011 de 18.30h. a 21.30h. a La Ciutadella de Roses.
L' Associació Rosinca de Festes de Roses "AROFES", es troba aquests dies fent els preparatius previs per a la cel.lebració de la 2ª edició del Pessebre Vivent, que es durà a terme els propers dies 1 i 2 de Gener a La Ciutadella de Roses.

Aquesta edició d'enguany comptarà a més de les representacions dels més de 20 quadres religiosos que estan previstos, amb una variació significativa del seu recorregut, que començarà per l'entrada principal de La Ciutadella, i finalitzarà per la porta de La Ciutadella que dona a la Ronda Miquel Oliva Prat, amb una distància aprox .de 355 metres.

L'edició d'enguany comptarà amb la col.laboració especial del Manaiers de Figueres, l'entrada al recinte tindrà un cost de 2 euros que aniran destinats íntegrament a la restauració de les 6 imatges religioses que és troben a L'església de Santa Maria de Roses i que daten de l´any 1.952 a l´any 1.954 i estan molt malmeses per el pas del temps, les imatges a restaurar seràn la Verge del Carme, el Crist de la Columna, Jesús el Natzarè, la Dolorosa, Sant Pere i una creu de Fusta.

Les portes de La Ciutadella s'obriran a les 18.30h. de la tarda fins a les 21h. aproximadament.

D'altra banda l'Associació Rosinca de Festes vol fer una crida per a tothom que hi vulgui col.laborar en la representació del Pessebre, que en aquest moments ja compta amb unes 80 persones aproximadament. Les persones que estiguin interessades en participar es poden dirigir a la drogueria diamar, situada al carrer Cap Norfeu nº 18 de Roses o bé trucant als següents números de telèfon. 972.25.73.78 i 872.02.60.01

L´Associació, també vol informar de que el proper dilluns dia 20 de Desembre a les 20h. del vespre, tindrà lloc a la 2ª planta del Teatre Municipal una reunió informativa per a tothom que hi vulgui més informació.

Recorregut II Pessebre Vivent Roses

Comments