Societat‎ > ‎

Gerard Piqué deixa la seva novia, Núria Tomàs

21 de gen. 2011, 19:50 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 21 de gen. 2011, 19:53 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
Gerard Piqué torna a estar solter, després d'haver mantingut una relació de dos anys amb Núria Tomàs. Segons publiquen diversos mitjans, la relació s'hauria complicat arran els rumors de la suposada relació del futbolista amb la cantant Shakira.
Si la setmana passada ens fèiem ressò de la ruptura sentimental de Shakira amb la seva parella, l'argentí Antonio de la Rúa; ara s'ha sabut que és Gererd Piqué qui ha deixat la seva parella, Núria Tomàs. Segons explicava Xavier Sardà, i tal com recull La Voz Libre, el jugador del FC Barcelona hauria deixat una relació de dos anys. 

Segons el diari La Razón, la relació amb Núria Tomàs hauria començat a complicar-se pels rumors que Piqué tenia un affair sentimental amb la cantant colombiana Shakira a finals d'estiu , rumors que cada dia protagonitzen més portades.

Fins i tot aquest cap de setmana s'ha publicat que Gerard Piqué hauria presentat a Shakira als seus pares i que l'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, aconsella el jugador en aquest aspecte per evitar que aquesta història interfereixi en el joc de l'equip.

Fins a quin punt són certes aquestes afirmacions? Gerard Piqué ha deixat a la seva parella per la Shakira?

font: cronica.cat
Comments