Societat‎ > ‎

el Monòleg de Ricky Gervais reventa els Globus d'Or : Hollywood no està de broma

19 de gen. 2011, 9:14 publicada per Alt Empordà   [ actualitzat el 19 de gen. 2011, 9:26 ]
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
No han caigut gens bé a Hollywood els comentaris pesats deRicky Gervais durant la gala de lliurament dels Globus d'Or, en la qual, com a mestre de cerimònies, va utilitzar la seva artilleriapesada per a fer broma a costa del 'star system'.

Li havien demanat al còmic britànic que va ser 'canyero' per fer una gala menys avorrida-tot i que l'any passat ja va mostrar el seu costat més políticament incorrecte a costa de Mel Gibson i PaulMacCartney-, i ell s'ho va prendre al peu de la lletra. Massa, potser. L'Associació de Premsa Estrangera de Hollywood (HFPA, en anglès), que lliura aquests premis, ha anunciat que no pensentornar a comptar amb ell. «Quan contractes a un humorista comRicky Gervais, t'arrisques a comentaris escandalosos. Però enaquesta ocasió s'ha passat de la ratlla. No podem consentir »,assegurava ahir l'associació en un comunicat, en què admetiahaver rebut queixes dels representants d'alguns actors.

El veto no ha agafat per sorpresa al còmic britànic, que sabia queles seves paraules anaven a coure. «Quan es vegi el guió, tothoms'adonarà que serà l'últim», pronosticava en el sopar prèvia a lacerimònia. I va encertar. Encara que no era complicat, ja que nova deixar canya dreta. «Aquesta és una nit de festa i borratxera, elque Charlie Sheen diu esmorzar», va dir només començar.L'orientació sexual de Tom Cruise i John Travolta, l'edat de Cher,el parentiu de Bruce Willis i Ashton Kutcher, el 'photoshop' delcartell de 'Sexe a Nova York 2' ...
La nòmina d'afectats és àmplia.

Encara que el que més va doldre va ser el dubte sobre laintegritat del jurat. «M'agradaria fer callar els ridículs rumors queasseguren que el motiu pel qual 'The tourist' està nominada ésperquè vinguessin Angelina Jolie i Johnny Depp. No és l'únicaraó. També van acceptar suborns ", va disparar. I es va quedartan ample.
Gervais es defensa en el seu bloc assegurant que la gala va sermolt més divertida que la de l'any passat, i que repetiria cada gag.«Vaig escollir presentar als convidats que donaven més joc i ambmés sentit de l'humor. Ningú es va queixar, i l'atmosfera entrebastidors va ser molt bona ». Tampoc es van enfadar ni TomHanks ni Tim Allen, que li van retreure sobre l'escenari el seu poctacte. «Vam estar junts després prenent unes copes».
«Per què han de exagerar tot?», es pregunta. «Perquè és mésinteressant que dir que tot va anar bé». I com carnassa als quedubten del que va passar a la rebotiga dels Globus d'Or, conclousarcàstic: «Això és el que realment va passar: Bruce Willis i SlyStallone van començar a pegar-me, però Alec Baldwin i MarkWalberg es van ficar pel mig i em van ajudar ».

Comments