Societat‎ > ‎

Padre Loring "El hombre razona, la mujer intuye"

19 de gen. 2011, 6:49 publicada per Alt Empordà
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
S'ha convertit en tot un fenomen mediàtic. Ha venut més d'un milió d'exemplars del seu llibre i no té cap problema a llançar frases incendiàries del tipus, 'l'home raona, la dona intueix'. El pare Loring, un fenomen mediàtic a Internet, no deixa indiferent a ningú. 

Jorge Loring és un sacerdot jesuïta amb un discurs directe que no deixa indiferent a ningú. És potser el més mediàtic dels sacerdots espanyols. Participa en tertúlies de ràdio, escriu llibres que converteix en best sellers i sobretot, té el seu propi programa de televisió. Tot un èxit a Youtube. 

Als seus 90 anys, Jorge Loring se sent recolzat per la Jerarquia Eclesiàstica "respecten que parli a veus (estic una mica sord)". Se sent un home íntegre, "a mi, si em oferissin mil milions de pessetes per deixar de donar missa, em quedava amb la missa", encara que algunes de les seves idees siguin políticament incorrectes. "Si a un nen cal donar-li un mastegot a temps, se li dóna i no passa res", assegura. 

Els seus detractors l'acusen de ser un sacerdot sexista, vehement i propagar idees ja superades. Ha arribat a dir coses del tipus: "la virginitat és un valor insubstituïble i irrecuperable. A ningú li agraden les dones de cinquena mà", ocomentarios com ara, "la dona sol ser difícil de comprendre entre altres coses, perquè sol estar nerviosa amb el cicle menstrual i aquesta pèrdua de sang la debilita ". 

El seu últim llibre ja va per l'edició número 58 i assegura haver respost gairebé 60.000 consultes per internet. El pare Loring no defuig cap tema.
Comments