Viatges‎ > ‎

Viatges Kaikoura Figueres

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat
“Una manera diferent de viatjar...”
Viatges Kaikoura, S.L. és una agència de viatges amb 12 anys d’experiència situada a Figueres, al carrer Lasauca nº 4. Som un equip professional que oferim diverses maneres de viatjar, des de la més tradicional fins a la més atrevida, amb la possibilitat de realitzar activitats esportives i d’aventura a diferents destins del món.

També oferim els viatges tradicionals a les illes, nacionals, europeus, de llarga distància. Vols, lloguer de cotxes, reserva de Spa, hotels, .... I també tenim una amplia gamma de creuers de tot tipus. 

Veniu a visitar-nos a l’agència o contacteu amb nosaltres via mail o telèfon.
Les nostres especialitats són: 

Rutes al Marroc 4 x 4 → Un viatge a mida on descobriran ciutats emblemàtiques i el màgic desert on podreu dormir en una haima i anar amb camell. Una experiència única, fàcil de sentir però difícil d’explicar. 

Rutes culturals i Trekings per Nepal i Buthan → Una manera diferent de descobrir aquests països. Ruta de 16 dies inoblidables. Es tracta d’un viatge fet a mida on el viatger aventurer podrà gaudir de la naturalesa y la cultura d’aquests dos països veïns de la serralada de l’Himalaya 

Àsia Central → Kiriguistan y Uzbekistan, un viatge que ens portarà a descobrir la naturalesa salvatge i les antigues cultures d’Àsia Central. 

Grups d’estudiants → Si sou estudiants i esteu pensant un destí per anar de viatge amb els vostres companys, tenim les millors propostes i a un preu molt competent. 

Empreses → la nostra pàgina web i el nostre equip professional us gestionarà tot el necessari per organitzar els vostres viatges de negocis ( vols, hotels, lloguers de cotxe ) en el mínim temps possible i amb descomptes per ser empresa. 

Cofre Vip → El Cofre Vip et permetrà endevinar el regal que estàs buscant sigui quina sigui la celebració: aniversaris, casaments, festes de Nadal i moltes més. Un total de 18 temàtiques plenes d’experiències inoblidables a la teva disposició. Només cal escollir el cofre i deixar que la resta escollim com i quan gaudir-lo. 

Nits d’hotel , packs de cap de setmana i escapades → També podeu reservar nits d’hotel amb nosaltres al millor preu, sense càrrec de gestió i amb garantia de reserva.
Kaikoura S.L. 
C/ Lasauca, 14. 17600 Figueres

 

T 972 672 414
M 615 699 764


Comments